Júniusi Book a Sloth Club felnőtt doboz (SPOILER)

Amennyire lassan vánszorgott az idő fogaskereke, amíg vártam az első dobozomra, most annyira gyorsan elszállt egy hónap, amikor már a másodikat tarthatom a kezeim között. Sokáig vacilláltam, hogy megrendeljem-e, de aztán borzongás iránti vágyam győzedelmeskedett (remélve, hogy egy hőn áhított könyv kerül bele) és lecsaptam az utolsó pillanatban rá. A műfaj misztikus horror volt, a dobozban pedig a következők lapultak.

A doboz tartalma:

  • Könyv: Veres Attila: Éjféli iskolák,
  • Könyvvászon,
  • „If you can read this, bring me my book” zokni,
  • Little’s őrölt kávé (ír krémlikőrös),
  • Aszalt meggy fehér csokoládé burokban,
  • Londonos könytámasz.

A megérzéseim helytállóak voltak arra vonatkozóan, hogy ennek a könyvnek az előrendelését vissza kell mondanom. :) Veres Attila első regénye megalapozta, hogy a további köteteit is el kell, hogy olvassam, örülök, hogy sikerült rá könyves dobozt húzni, mert megérdemli a figyelmet. *Update: a csapat felhívta a figyelmemet, hogy nézzek bele a könyvbe, mert az író megtisztelt minket azzal, hogy dedikálta őket, és tényleg! A nagy belelapozásban elkerülte a figyelmemet, hogy az első lapokat meglessem. :’)

Ismét egy nagyon korrekt és változatos dobozt sikerült összeválogatni a csapatnak, kicsit bajba is vagyok azzal kapcsolatban, melyik elemét is emeljem ki kedvencként. A könyvtámasz remek ötlet, de a zoknit is imádni fogom! Bár elég sok dobozban ellőtték már a könyvvásznat, azért a remény hal meg utoljára alapon bizakodtam benne, hogy a felnőtt kategóriába is jut majd belőle, hát tessék. Tetszik benne, hogy a mintája visszafogott, nem hivalkodó.

Az ír krémlikőrös őrölt kávé nagyon csábító, a férjemmel szerintem előszeretettel fogjuk elkortyolgatni, mindig is ki szerettem volna próbálni ezt az ízvilágot. Az aszalt meggy bátor húzás, mert az aszalt dolgok szerintem eléggé megosztóak, én sem mindegyik fajtát szeretem, de ez még akár finom is lehet, főleg, hogy fehér csokoládéval került párosításra.

Örülök, hogy végül lecsaptam erre a dobozra, abszolút hozták azt a magas színvonalat, amelyet az első felnőtt kategóriájú dobozzal elkezdtek, csak így tovább!

Beállításaim
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments