Helló, mi?

Furcsa beköszönő bejegyzést írni egy olyan blog esetében, amelyhez már évek óta gyűlnek a bejegyzések, de mivel ez a mostani „megújulás” egy nagyobb mérföldkőnek számít, nem lehet mellette csak úgy szó nélkül elmenni. Na meg természetesen a kötelező visszatekintés sem hagyható ki!

Esetemben ennek az egész ötletnek a csírája akkor fogalmazódott meg, amikor körülbelül 2,5 évvel ezelőtt megkaptam azóta elválaszthatatlan társamat, a Kindle-ömet. Gimnáziumi éveim alatt ugyan olvasgattam szorgalmasan, ám utána keletkezett egy hatalmas és szégyenletes űr, amelyet aztán az ebookom hivatott végre betölteni, abszolút sikerrel! Bár hirtelen ötlettől vezérelve találtam rá és néztem utána az eszköznek, olyan intenzitással találtunk egymásra, hogy majd’ kiugrottam a bőrömből, amikor abban az évben karácsonyra (igazság szerint már kicsivel előtte) meglepetés gyanánt megkaptam és már ott is figyelt a kezemben teljes valóságában. Az első könyvek elolvasása után pedig személyes blogomon írtam róluk pár sort, kipróbálva milyen is kiírni magamból. A bejegyzések aztán mohó olvasásomnak köszönhetően gyarapodtak, míg aztán át nem vették az irányítást személyes dolgaim felett, így nem volt mese, a kettőnek előbb-utóbb szét kellett válnia.

NyGEo9x

Beköszöntött a blog.hu-s korszak, mely élt, vergődött, majd szépen csendben elhalt. Megőrjített a felület behatároltsága, az, hogy nem tudtam olyan mértékben személyre szabni és közönségbarátabbá tenni, ahogy szerettem volna, így csak idő kérdése volt, mikor költözök ismét, remélhetőleg már egy végleges helyre.

Hát itt is volnánk, elérkezve a jelenhez és egyúttal visszatérve a jó öreg WordPress felülethez, melyet mindig is jobban preferáltam más blogmotorokhoz képest, ráadásul egy teljesen saját domain alatt. Ez számomra hatalmas ugródeszkát jelent, hiszen végre szabadon, tetszés szerint, újult lelkesedéssel vághatok bele ismét a bejegyzések gyártásába.

Egyelőre maradnak a megszokott irományok, de a későbbiekben igyekszem belenyúlni a kreatív kalapomba és valamilyen olyan újdonságokkal előrukkolni, amely számotokra is érdekessé válhat.

Köszönöm, ha velem tartotok!

mona

Beállításaim
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments