BubbleBook októberi darkBubble könyves meglepetéscsomagja (SPOILER)

Az elmúlt időszak nem volt eseménytelen, már ami a hazai könyves meglepetés doboz piacát illeti, ugyanis a Book a Sloth Club sajnálatos módon kilépett a mezőnyből, így gyakorlatilag a BubbleBook maradt egyeduralkodóként. Az ő munkásságukat is a kezdetek óta figyeltem, de igazán a darkBubble csomaggal keltették fel jobban az érdeklődésemet, ezt a vonalat inkább érzem magaménak, mint a lightBubble-t. Ami tetszik (a közvetlen kommunikációjuk mellett), hogy a témákat illetően nem olyan nehéz rájönni, melyik könyvet fogja rejteni a doboz, így könnyebb eldönteni, áldoz-e az ember rá, vagy sem, illetve elkerülhető a duplikáció.

Egyszer mindenképpen ki szerettem volna próbálni ezt a fajta könyves dobozt is, erre pedig az októberi téma remek alkalmat adott, mely A kastély grófja elnevezést kapta, halloweeni időszakra abszolút találó lett.

A doboz tartalmáról:

  • A könyv: Dacre Stoker, J. D. Barker: Dracul. Nem volt nehéz kitalálni, hogy ez a könyv fog benne lapulni, nagyon felkeltette az érdeklődésemet, így mindenképpen a polcomon szerettem volna tudni, pláne J. D. Barker író miatt, akitől annyira tetszett A negyedik majom.
  • A könyvhöz egy könyvjelző is társult, valamint a regény egy szép, mintás könyvszütyőben pihent (ez a szinte állandó kis ajándék – a szütyő – szerintem nagyon jó ötlet!).
  • Ha már halloween hónapjában vagyunk, az édesség sem maradhatott el: egy kis üvegcsében vámpírfogsoros gumicukrok lapultak.
  • A Világok lángja által egy exkluzív, a csomaghoz készített Drakulás könyves gyertya is helyet kapott a csomagban, az illata számomra abszolút férfias, de illik ehhez a világhoz. :)
  • A végére hagytam az abszolút kedvencemet, a viaszos pecsét készítőt, melyhez viaszt is kaptunk, hát mennyire menő már! Alig várom, hogy kipróbálhassam, abszolút korhű kis ajándék lett.

Első gondolatom, amikor a végére értem a csomagnak az volt, hogy a kevesebb néha több, és valóban! Látszik az egyes elemeken a minőség, egytől-egyig jól összeválogatott, igényes dolgokat rejtett számomra ez a doboz (pláne, hogy még a gumicukrok is kis külön BubbleBookos üveget kaptak). Abszolút pozitív meglepetést sikerült okozniuk, ha olyan téma lesz a jövőben, amiben látok fantáziát, nem fogom kihagyni. :)

Beállításaim
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments